Hotelli

HOTELLI HIRSIRANTA

Hotellimme

Hirsirannalla on monia eri huonemalleja. Oli nukkujia sitten kaksi tai neljä, löydät meiltä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jokainen huone sisältää sängyt, oman suihkun, WC:n sekä TV:n. Hiustenkuivaajan saat käyttöösi respasta pyytämällä, mikäli et löydä sitä jo valmiiksi huoneestasi. Hotellihuoneen hintaan kuuluu myös tietenkin runsas ja maittava aamiainen.

 

Aamiainen tarjolla kesäsesongilla 15.6-15.8 ravintolassa buffetpöydästä. Sesongin ulkopuolella aamiainen löytyy huoneesta, johon kuuluu sämpylä/leipä, hedelmä, puuro, mehu ja kahvi/tee. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista varauksen yhteydessä.

 

Huoneemme

2hengen huone

2 hengen huone

4hengenhuone

4 hengen huone

Huoneidemme mukavuudet

Sinkkusängyt

Oma suihku

Oma WC

Jääkaappi

Pyyhkeet & vuodevaatteet​

TV

908

Henkarit

Ilmainen parkkipaikka

Yhteinen uimaranta

Langaton internetyhteys

Oma terassi

Check-In

Hotellimajoitukseen sisäänkirjautuminen on kelo 15:00. Halutessasi aikaisemman Check-in ajan, voit pyytää sitä ajanvarauksen yhteydessä tai voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Kesäsesongilla 15.6-15.8 vastaanotto on avoinna jokaisena päivänä klo: 22 asti. Sesongin ulkopuolella pyydämme ilmoittamaan saapumisajan varauksen yhteydessä.

Check-Out

Huoneiden luovutusaika on viimeisen varauspäiväsi aikana kello 12:00. Halutessasi myöhäisemmän Check-out ajan, voit pyytää sitä ajanvarauksen yhteydessä tai tulla respaan tiedustelemaan sen mahdollisuudesta.

Tiedustele varaustilannetta

Saat meihin yhteyden puhelimitse sekä alla olevalla lomakkeella